hej hopp!

alla mina tankar går till de drabbade i norge. precis som alla andras tankar. men jag är frisk nu i alla fall. känns så himla bra. nu ska bara kära hanna bli frisk också. så om du läser dethär, vilket du gör, bli frisk! och du, gör som jag säger nu för en gångs skull, livet är ganska tråkigt utan dig.

skulle bara säga hej, och få bort mitt psykodamp inlägg från förstasidan. för jag har inte psykodamp längre, inte alls faktiskt.

puss

psykoabstinens

åh! jag måste ut från dethär huset. nu. tankarna äter liksom hål i huvudet och dagarna passerar, galet fort. jag är sjuk igen. andra gången denhär sommaren. skit.

jag har fått nog.

måste ut från mitt dammiga rum, andas lite frisk luft och låta blicken se något nytt.

jag blir galen! helt jäkla psyko galen! och såklart leder mina tankar in mig på det jag inte orkar tänka på just nu, kan jag bara inte få ha tänkt klart på honom nu? måste det ältas i hundra år? kan det inte bara få vara ÖVER? ett fint minne?

okej.

skit, förlåt.

men jag pallar inte.

jag m å s t e bli frisk.

hahahahahahahahaha

http://hipsterhitler.com/archive/01-ironic-invasion/


jag har skrattkramp!!

jag är kär

hej underbara ni!
Jag är kär.
trodde aldrig att jag skulle säga det men det gör jag.

men min kärlek har inget namn, är inte av kött och blod även om sådan kärlek har hörts vara fin. jag är så underbart förälskad i sommaren, i mina fina vänner, i holland, i barceolna, i hultsferd och kanske till och med livet.

Jag ber om ursäkt om jag låter klyschig, men som en ung man en gång sa till mig "sometimes, a cliché can be beautiful"

Jag ska skriva ner mer om hultsfred och speciellt om holland för det är ingenting jag vill ska bli suddigt, men vid ett senare tillfälle.

just nu tycker jag bara att vi alla ska sluta leva i någons skugga, saker och ting kan liksom aldrig bli bättre då.
AM I RIIGHT OR WHAAAT??

Ge varandra kärlek,
puss


ja ja ja jag lever!

Och ni vet hur det är. på sommaren vill man inte sitta framför datorn och kolla tråkiga mejl som alla kan vänta.

Dagarna flyter på i ett lunk som passar mig perfekt. Jag värvar lugna bokdagar med vilda nätter i barcelona.

Har aldrig uppskattat sommaren så mycket som jag gör nu. Livet är underbart. Festivaler, holland (som äntligen är bokat), seglingsemester och lata dagar står och knackar på dörren. Mina syskon och päron reser idag, varje på sitt håll och även om en vandring i norge eller att dra genom västkusten med båten lockar har lugnet och att bara få vara aldrig varit så underbart.

Denhär dagen kommer att glida fram i ett underbart sommartempo och i morgon ska jag jobba. Även jobbet har stannat upp ur sin stress och saker och ting står på halvspeed.

Hoppas att ni njuter av sommaren och ta hand om varandra
kram

baciare