it's friday i'm in love

Idag är det kulturnatta i kära kungsbacka. Kommer fyllas av musik och vänner.
Vi ses där!
Inte för att jag tror att det kommer att bli riktigt lika ball, men gillar bilden skarpt!

jag hittade...

.. två pappersbitar i min burk. ingenting egentligen, men det påminde mig om att människor är just människor, och vi förändras.

Snygga strumpor, ska vi hångla?



Jag hade lite tid till övers innan vi ska in och lyssna på ett band. Ett hum.. smakprov? på mina otroligt vackra och intelligenta bilder på mig själv. Vet ni hur många likadana bilder jag har nu? kanske borde fundera på ett nytt tidsfördrivs intresse...
men jaja, ha det fint ikväll, (det är fredag, -för er som kände för att sitta hemma, UT!)
.
puss och kram jan banan!!


22.58

Imorgon är det fredag. Vill passa på att tipsa om att Sofies Värld är en otroligt tråkig bok, kanske intressant om man gillar filosofi, men jag tycker.. tråkig.
jag var för lat för att ta en egen bild, så jag googlade. hoppas att jag inte behöver fråga ngn om lov?
kiss 'n' hugs
.
.
kort sagt, godnatt.

ge chans till oss

[Lily+Allen+5.jpg]

Okej. Människor i världen- varför så mycket tycke och tänk om andra? Vårat kära mellanmjölkssverige känns fullt med egoistiska människor som alltid har lättare att skylla på någon annan, lite mera utsatt vid motgång.
Funderar på valet. Jag vill spy när jag tänker på att SD troligen kommer att få mer en 4%. Allvarligt, har ni sett deras reklamfilm? Ta en titt, gör mig illamående.
Borde partier få spendera miljader på reklam och propaganda? Undrar vart pengarna kommer ifrån.
Och en sak till, varför sänks inte åldersgränsen för rösträtt? Vi är framtiden, det är vi som ska leva med andras beslut. Känns kanske att säga, men jag är lika oengagerad i detta valet som en tio-åring. Hade varit otroligt mycket intressantare om man känt att man kan påverka med en röst.



Do you really enjoy
living a life that's so hateful?
'Cause there's a hole where your soul should be
You're losing control a bit
And it's really distasteful


Politik är svårt, och idag har mitt blod brutalt tagits ifrån mig och lagts i en läkares händer. Hoppas att dom inte hittar cancer eller nått...

BACIO





vad hände med den säkra anna? som-visste-vad-hon-ville-anna?





scuse' me while I kiss this guy, don't know if i'm going up or down.

party people


Min helg var riktigt bra, hm.. det känns idag. helt slut. Firade min fina Siri på fredagen och fick en oväntad överraskningsfest på lördagen. Tack, tack, tack igen underbara människor, det var galet roligt!
Nu såhär på söndag förmiddag känns det i huvudet, men otroligt värt!
bacio

Jack, I'm back

okej. hej. caio. salve. kände att det där med att blogga kanske är kul, ska testa igen nu när jag kommit igång med mitt liv, igen.

Idag pratade vi om det undermedvetna på psykologin. Allt traumatiskt i ens liv hamnar i det undemedvetna, och det är det undermedveta som präglar ditt jag. Jag är facinerad över hur stor del det undermedvetna spelar roll, och hur påverkningsbar man är, utan något som helst vetande. Egentligen är det läskigt. Jag gillar psykologi, och Olav.

Idag satt vi på Bryggan, fick mig att må himla bra.






baciare