hare gött haj!

drar till en anna kontinent. ska känna mig nyttig bland snabbmaten och högklacken ligger ovant i packningen. men jag ska ge mig tusan på att använda dom, om inte i USA, vart fan ska jag annars palla att vara lång?

jag känner mig stolt över min lätta packning, inget onödigt är med här inte!

för att vara lite sån så rinner näsan och jag bävar inför den konstgjorda luften i flygplanet och locket för öronen.
(men nu ska vi inte vara sånna, för faktum är ju att jag skall till filmernas, homosarnas, tjockisarnas och möjligheternas stat) Californien

kort sagt kommer jag sakna er fina männiksor, men jag kommer tillbaka med conversen hand i hand!

PUSS ses om två korta veckor!


hej

snart åker jag till USA, kalifornien för att vara mer specifik. håller på att packa och fylla telefonen med musik så jag klarar mig.

det ska bli så underbart att få komma iväg, träffa dem jag inte träffat på år, och bara få vara, någon annanstans.

Vi hade teaterpremiär i fredags, vilket borde vara skitkul. men jag hade lyckan att få världens feber och halsont så hela fredagen var skit. Ville bort från alla fina kramar, blommor, applåder och bara gömma mig under en sten och dö.

Som tur är har vi fyra föreställningar till, så hoppas att jag kan få njuta av dem istället.. även om det är så jävla nervöst att spela inför en fullsatt teatersal! shit. jag kommer aldrig att kunna bli skådespelare, scenskräcken sätter stopp! iih! men men. klarade jag det sjuk, klarar jag det fan frisk!


Funderar på att bli blond igen..



baciare