herregud vad jag älskar oss!



HUR grym är den inte? HAHAHAH! Du är så fin som suttit och gjort denna när du varit sjuk, du är min apple of my eye!



hejsan hoppsan lillebror!

detta är ju trots allt min blogg. och när något är mitt måste jag ha ansvar över det. så nu tar jag ansvar.
Som vanligt vet jag inte hur jag känner. okej. antingen den farliga oberäkneliga vägen, eller den trygga mjuka? Just nu kanske den trygga är bäst, för han skulle aldrig såra mig, om inte jag sårade honom först.
idag har jag kommit på vilken underbar musik jag lyssnar på, mycket tack vare hanni o baba.(nu började jag skriva en lista, men jag fick skrivkramp och blev irri). just nu lyssnar jag på the clash blandat med dice straits och jefferson airplane.
idag kom jag på att jag inte vill jobba på en soptipp, så jag ska börja plugga på riktigt. jag kan ju lika gärna börja nu, eftersom jag har psykologiprov på fredag. eller senare kanske.. eller imon.. fuck! det är fredag, har jag pluggat?

varför sa inte någon något?!

läste precis igenom mina gamla inlägg och jag säger bara jääääääävlar asså! FYAFAAN VAD CRAAAAAAAAAZYYYYYY!!!!!!!!!!!!
eller inte. Gud vad jag suger på att blogga.
älskar att jag försökte med ngn modeblogg, ehhm.. "idag åt jaag.. lite chips OCH tröjan kommer från beyond retro! puss" öh..
...........
!

hej

jag har dratt mig för att skriva så länge nu. jag vet inte om jag vet varför. håller på att kissa på mig men vet att om jag inte skriver något nu, kommer det att ta ännu längre tid. jag vet inte ens varför jag drar med ursäkter över att jag inte har skrivit, jag måste ju inte, och jag bloggar inte för någon annan, egentligen. tror bara att jag bloggar för att jag är för lat för att skriva dagbok... jag skulle ljuga om jag sa att allt var bra, men överdriva om jag sa att det var dåligt. tänkte älta lite om att höstlovet försvann lika fort som det kom, men det visste vi ju redan. snart kissar jag på mig
bilden kändes.. ehm.. den kändes nog inte alls. men här är den iallafall och mitt hår växer snabbt.

baciare